United Call Centers

Call Center Debrecen

Debrecen - United Call Centers

Önnek is elengedhetetlen lenne egy professzionális call centert üzemeltetni, hogy vállalata hatékonyan kezelje ügyfeleit?
A United Call Centers Kft. segít benne!

Call Center Debrecen Szolgáltatásbemutatás

Debrecen városában kiemelkedő technikai körülmények között, több éves tapasztalattal veheti igénybe call center szolgáltatás keretein belül azt amit Ön szeretne: ügyfélszolgálat, telesales, közvélemény kutatás és minden más, amiben egy telefonos központ segítséget tud nyújtani.

Saját kialakítású call center üzemeltetése magas költségekkel jár a vállalatok számára. A megfelelő munkaerő kiválasztása, a szükséges szoftverek megvétele vagy kifejlesztése és a technikai berendezések mind költségigényesek.

A United Call Centers ezen kiadásokat megspórolhatja Önnek. Több éves szakmai tapasztalatunk garantálja, hogy partnereink a legjobb minőségű szolgáltatásban részesüljenek.

A call center Debrecenről röviden, egyszerűen

A call center egy vállalaton belüli - vagy kiszervezett - funkció, amelynek segítségével a szervezet nagyszámú beérkező és kimenő telefonhívást képes hatékonyan kezelni. Az ezekhez szükséges technikai eszközöket, speciális telefonközpont-számítógép-szoftver rendszert is call centernek nevezzük.

Változnak az idők

Régebben a telefonos ügyfélkapcsolati rendszerek az ügyfelek számára egy lehetőséget, a cégek számára pedig versenyelőnyt jelentettek, addig a világ fejlett részein ma már teljesen másképp fest a dolog: az ügyfelek részéről elvárás, a cégek részéről pedig megmaradási feltétel egy call center üzemeltetése.

Ügyfélközpontúság

Az ügyfelei elégedettebbek és hűségesebbek lesznek, ha élő hanggal találkozhatnak az ügyfélszolgálati folyamataik során. Sokkal jobban preferálják az operátorokkal történő kommunikációt, mint a robot hangot.

Milyen előnyökkel jár, ha igénybe veszi call center Debrecen szolgáltatásunkat?

  • Megspórolhatja a költséges beruházásokat;
  • A megfelelő munkaerő kiválasztása általunk történik;
  • Nem kell technológiai és minőségbiztosítási feladatokat bevezetnie;
  • Professzionális szintű technikai felszereltségünk és tapasztalt munkatársaink az Ön segítségére lesznek!

A United Call Centers Kft. Miskolc, illetve Budapest városaiban is megtalálható.