United Call Centers

Call center Budapest

Call Center Szolgáltatás Budapest

Call Center Budapest - Szolgáltatás bemutatása

Folyamatos ügyfélszolgálat, telesales, közvélemény kutatás és még sok minden más... Ezek mind-mind olyan szolgáltatások melyek call center szolgáltatás keretein belül megvalósíthatóak a United Call Centers Kft. által. Budapest is azon városok egyike, ahol egyszerűen megoldható szolgáltatásunk igénybevétele.

Egy saját call center üzemeltetése magas költségekkel jár a budapesti cégek számára. A megfelelő munkaerő kiválasztása, a használni kívánt szoftverek megvétele vagy fejlesztése, a korszerű technikai berendezések beszerzése mind költségigényes.

A United Call Centers Kft. viszont ezen összegeket megspórolhatja Önnek. Több éves szakmai tapasztalatunk garantálja, hogy partnereink a legjobb minőségű szolgáltatásban részesüljenek.

A HR szolgáltatásokban is jártas cégünk, így munkatársaink kiválasztásához egy szakképzett csapat áll rendelkezésünkre. A mi érdekünk is, hogy ügyfeleink számára tökéletes munkaerőt biztosítsunk.

Legyen szó akár egy jól bevált call centeres szoftverről, vagy egyedi fejlesztésről, a United Call Centersnél ez nem jelent akadályt. Az egyedi szoftverfejlesztés során, teljes mértékben az Ön igényeit szem előtt tartva, készülhet el az a rendszer, mely megkönnyíti a későbbiekben cége mindennapjait. Természetesen partnereink részére bocsájtjuk az évek alatt jól bevált irodai programjainkat is, melyek már több ezer munkaórában bizonyították, hogy hasznos társai a mindennapokban az operátor kollégáinknak.

Call Center Budapest - Szolgáltatásunk előnyei

Egyik legnagyobb előnye a kihelyezett call centernek, hogy nem kell iroda helyet bérelnie, nem kell a működéshez elengedhetetlen informatikai eszközöket beszereznie. Nálunk ezek mind megtalálhatóak, így adottak a feltételek a sikeres munkához.

Kiknek ajánljuk budapesti call center szolgáltatásunkat?

  • azok számára akik nem szeretnének, vagy nem tudnak saját telefonos ügyfélszolgálat fenntartásába kellő mennyiségű energiát befektetni;
  • akik nem tudják előre, mekkorára méretezzék ügyfélszolgálatuk kapacitását;
  • akik szeretnének egy költséghatékony, mégis hasznos szolgáltatást igénybe venni;
  • akik professzionális call center szolgáltatást biztosító partnert keresnek hosszútávú együttműködéshez.

A United Call Centers Kft. Debrecen, illetve Miskolc városaiban is megtalálható.