A Hónap Dolgozói - Március

A Hónap Dolgozói - Március - UCC

A United Call Centers elkötelezett híve a kollégák széles körű elismerésének. A partnereink maximális elégedettségének elérése mellett egyaránt fontosnak tartjuk kollégáink hatékony munkájának elismerését, így szeretnénk bemutatni nektek a márciusi hónapban kiemelkedő teljesítményt, és előremutató hozzáállást tanúsító munkatársainkat. Következzenek a hónap dolgozói!

Gratulálunk a márciusi hónapban elért kiemelkedő teljesítményükhöz, és a hónap dolgozója díj elnyeréséhez Dorinának, Bettinek és Marának! A korábbi hónapok dolgozóiról a blogban olvashattok.

A továbbiakban néhány sorban olvashattok róluk, motivációjukról és eddigi útjukról a UCC-nél.

Kérlek, mutassátok be magatokat pár szóban!

Dorina: Sziasztok, Dorina vagyok, Miskolcon élek a párommal és a kis kutyánkkal. Szabadidőmben szeretek olvasni, sorozatot nézni, vagy ha az időjárás engedi a kutyusunkkal nagyokat sétálni a szabadban. Imádom az állatokat és szeretek utazgatni.

Betti: Sziasztok, Betti vagyok. Kisfiammal, illetve a husky és bolognese kutyáinkkal élek Nyékládházán. A hobbim a jégkorong, az elmúlt 9 évben fanatikus rajongója lettem ennek a sportnak.

Mara: Sziasztok, Mara vagyok. Hernádkakon lakom a férjemmel és egy játékos, nagy kutyánkkal. Van egy nagy fiam, akire nagyon büszke vagyok. Szabadidőmben szívesen tartózkodom otthon a családom körében, ahol rengeteg feltöltődést kapok egy-egy nehezebb nap után.

Milyen út vezetett titeket a hónap dolgozója címig?

Dorina: Két éve dolgozok már a United Call Centers-nél. Nagyon megszerettem a csapatot, az összetartás és a támogatás jellemez minket. Havonta kapok visszajelzést a teljesítményemről, ami nagyon sokat segít abban, hogy magabiztosan végezzem a mindennapi munkámat. A folyamatos fejlődéshez úgy gondolom sokat hozzátesz a havi vezetői visszajelzés, amely egyben motiváló is.

Betti: 2018 júliusában kezdtem a UCC csapatában dolgozni. Úgy érzem, hamar sikerült a beilleszkedés, köszönhetően a kollégák közvetlenségének és segítőkészségének. Nagyon megszerettem ezt a közeget, minden hónapra új kihívásként tekintek és igyekszem minden nap jobban teljesíteni.

Mara: 2018 októberében csatlakoztam a UCC csapatához. Bár vannak könnyebb és nehezebb napok, de mindig szívesen végzem a munkám. Az eredményeimről folyamatosan kapok visszajelzést és ez motivál. A sikeresség az egyik fő hajtóerő a számomra. A kollégáimat nagyon szeretem, sokat segítjük egymás munkáját. Igazi kis család vagyunk, így szívesen járok mindennap otthonról "haza".

Mi motivál téged a munkában?

Dorina: Ami leginkább tud engem motiválni a munkám során az, ha építő jellegű kritikát fogalmaz meg felém a vezetőség, amely szintén a fejlődésem segíti, valamint az elismerések és a pozitív megerősítések. Nagyon jól esik, ha egy szakmai vezetőtől kapok dicséretet az elvégzett munkám után.

Betti: A jó munkahelyi légkör, hogy mindig van egy kedves szó, egy mosoly a kollégáktól és a vezetőségtől. A pozitív visszacsatolások is motiválnak, amit rendszeresen kapok a csoportvezetőmtől, valamint ösztönzően hat rám a bónuszrendszer is.

Mara: A szakmai képzések és az elért eredmények hajtanak mindig a jobb teljesítmény felé. Ha ma nem sikerül, sosem adom fel, mert tudom, hogy holnap új nap és új lehetőség adódik. Nagyszerű vezetőim vannak, akiktől mindig kapok segítséget, útmutatást. A teljesítmény az, ami motivál, de sohasem máshoz mérem az eredményeimet, hanem mindig csak magamhoz.

Még egyszer szeretnénk gratulálni kollégáinknak, így tovább, hajrá UCC!