A Hónap Dolgozói - Május

A Hónap Dolgozói - Május - UCC

A United Call Centers elkötelezett híve a kollégák széles körű elismerésének. A partnereink maximális elégedettségének elérése mellett egyaránt fontosnak tartjuk kollégáink hatékony munkájának elismerését, így szeretnénk bemutatni nektek a májusi hónapban kiemelkedő teljesítményt, és előremutató hozzáállást tanúsító munkatársainkat.

Gratulálunk a májusi hónapban elért kiemelkedő teljesítményükhöz, és a hónap dolgozója díj elnyeréséhez Ritának és Viának! A korábbi hónapok dolgozóiról a blogban olvashattok.

A továbbiakban néhány sorban olvashattok róluk, motivációjukról és eddigi útjukról a UCC-nél.

Kérlek, mutassátok be magatokat pár szóban!

Violetta: Violetta vagyok, itt mindenkinek csak Via. Miskolc-Diósgyőrben élek a Szinva-patak mellett, kertesházban a 3 lányommal egyedül, meg néhány macskával. Szabadidőmben legjobban olvasni szeretek és a kertben lenni.

Rita: Sziasztok, Rita vagyok. Sajószentpéteren élek a családommal. A párommal az összeköltözést tervezzük egy saját lakásban. Egy mentett keverék kutyusom van, Pajti, és még szeretek olvasni, teremben edzeni, vagy a szabadban túrázni.

Milyen út vezetett titeket a hónap dolgozója címig?

Violetta: Lassan egy éve dolgozok a United Call Centersnél, ez idő alatt több kampányban is részt vettem, amelyhez minden támogatást maximálisan megkaptam. A pozitív visszajelzések és támogatás mind arra ösztönöztek, hogy mindezt a munkámban is visszaadjam. A vezetők és a kollégák segítsége és hogy bármikor fordulhattam hozzájuk, úgy gondolom, nagyban hozzájárultak az elért eredményeimhez. Az itt eltöltött 10 hónap alatt is sokat tudtam fejlődni és változatos feladatokat bíztak rám, amelynek igyekeztem - és igyekszem a mai napig is - a lehető legjobban megfelelni.

Rita: Több mint 3 hónapja dolgozok a UCC-nél. Flotta kampányon kezdtem, majd lakosságin is kipróbálhattam magam rövid ideig, majd több különböző flotta kampányon bizonyíthattam. A csoportvezetőmtől napi szinten kapok pozitív visszajelzést, amelyek előrébb visznek és motiválnak a mindennapokban.

Mi motivál téged a munkában?

Violetta: A munka változatossága, a mindennapos kihívások, az ügyfelek megnyerése, a segítőkész vezetők és kollégák jelenléte, a folyamatos képzés, és a kellemes családias légkör mind motiválnak abban, hogy naponta újabb eredményeket érjek el és közben tudjak fejlődni is.

Rita: Február végén lettem a UCC csapat tagja. Azóta megtapasztaltam, hogy ez sokkal több annál, ez alatt a kis idő alatt is barátokat szereztem, sok segítséget kaptam, rengeteget tanultam, ami nemcsak a munkában, hanem az életben is a hasznomra válik. Szakmailag és emberileg is fejlődök szinte minden nap, ami számomra nagyon fontos, és arra ösztönöz, hogy mindig van feljebb és nem szabad megállni.

Még egyszer szeretnénk gratulálni kollégáinknak!