A Hónap Dolgozói - Január

A Hónap Dolgozói - Január - UCC

A United Call Centers elkötelezett híve a kollégák széles körű elismerésének. A partnereink maximális elégedettségének elérése mellett egyaránt fontosnak tartjuk kollégáink hatékony munkájának elismerését, így szeretnénk bemutatni nektek a január hónapban kiemelkedő teljesítményt, és előremutató hozzáállást tanúsító munkatársainkat. Következzenek a hónap dolgozói!

Gratulálunk a januári hónapban elért kiemelkedő teljesítményükhöz, és a hónap dolgozója díj elnyeréséhez Tündének és Gábornak! A korábbi hónapok dolgozóiról a blogban olvashattok.

A továbbiakban olvashattok róluk, eddigi útjukról a UCC-nél, és persze motivációjukról ejtenek pár szót.

Kérlek, mutassátok be magatokat pár szóban!

Tünde: Sziasztok, Tünde vagyok, 25 éves. Répáshután lakom a férjemmel és két kiskutyánkkal. A szabadidőmet legszívesebben síeléssel és kirándulással töltöm.

Gábor: Sziasztok, Gábor vagyok és Miskolcon élek a párommal és szüleivel, 3 éve. Hobbim az informatika, barkácsolás és kirándulás, és egyébként van kutyám és macskám is.

Milyen út vezetett titeket a hónap dolgozója címig?

Tünde: Lassan 2 éve dolgozom a United Call Centersnél. Az elért eredményemről minden hónapban kapok visszajelzést, amely motivál abban, hogy hónapról hónapra jobban teljesítsek. A munkavégzésem során a kollégáimtól nyugodtan kérhetek segítséget, hiszen mindenben megpróbálnak segíteni. A belső képzéseknek köszönhetően lehetőségem van a szakmai fejlődésre is. Úgy érzem, ezek a tényezők segítettek a Hónap dolgozója címig.

Gábor: Először 2014. szeptemberében kerültem a UCC-hez, ahol végig egy accountban dolgoztam, és jelenleg is dedikált operátorként látom el mindennapi feladataimat. Rendszeresen kapok visszajelzést a kollégáktól, szerencsére többnyire pozitív jellegűeket. Folyamatosan fejlődöm, és mindig van mit tanulni.

Mi motivál téged a munkában?

Tünde: Minden hónapban kapok egy célt, amely motivál a munkavégzésem során nap mint nap. Ezen felül pedig a barátaim és a csoportvezetőm, illetve az elvégzett munka után járó elismerés, és a céges versenyek is folyamatos motivációt biztosítanak számomra.

Gábor: A mindennapokban maga a munka jellege, a kiegészítő feladatok és az elért eredményeim általi siker, ami legjobban motivál engem.

Még egyszer szeretnénk gratulálni Tündének és Gábornak, csak így tovább, hajrá UCC! 🙂