A Hónap Dolgozói - Február

A Hónap Dolgozói - Február - UCC

A United Call Centers elkötelezett híve a kollégák széles körű elismerésének. A partnereink maximális elégedettségének elérése mellett egyaránt fontosnak tartjuk kollégáink hatékony munkájának elismerését, így szeretnénk bemutatni nektek a február hónapban kiemelkedő teljesítményt, és előremutató hozzáállást tanúsító munkatársainkat. Következzenek a hónap dolgozói!

Gratulálunk a februári hónapban elért kiemelkedő teljesítményükhöz, és a hónap dolgozója díj elnyeréséhez Cecíliának és Juditnak! A korábbi hónapok dolgozóiról a blogban olvashattok.

A továbbiakban egy rövid interjú keretein belül olvashattok róluk, motivációjukról és eddigi útjukról nálunk, a UCC-nél.

Kérlek, mutassátok be magatokat pár szóban!

Cecília: Sziasztok, Cecília vagyok. Miskolcon élek a párommal, életem nagy részét itt töltöttem, illetve az egyetemet is itt végeztem el. Szabadidőmben szeretek utazni, kirándulni és olvasni.

Judit: Sziasztok, Juditnak hívnak. Miskolc városában élek a párommal. Van egy kutyám, egy macskám és 3 törpenyulam. A szabadidőmet legszívesebben a szabadban szeretem tölteni. A kertünket minden nap szívesen szépítgetjük, illetve mivel egy erdő közepén lakunk, sokat kirándulunk és túrázunk. Szeretek még olvasni is, de sajnos mostanában kevés időt tudok erre fordítani.

Milyen út vezetett titeket a hónap dolgozója címig?

Cecília: 2015-ben csatlakoztam a UCC csapatához. A beilleszkedés hamar sikerült, köszönhetően a kedves kollégáknak, és segítőkész vezetőknek. Azóta is szívesen dolgozok itt. Ez alatt a néhány év alatt több területen is kipróbálhattam magam, így mára elég sokoldalú ismeretekkel rendelkezem. Igyekszem ezt a tudást az új kollégáknak is átadni, hogy hasonlóan kellemes érzéssel járjanak dolgozni, mint én, és ők is a UCC "család" tagjának érezzék magukat.

Judit: 2011 májusában kerültem először kapcsolatba a céggel, és 2012-ig itt is dolgoztam. Ezt követően egy pár évet más cégeknél töltöttem és 2018 februárjában tértem vissza az United Call Centershez, azóta a UCC csapatát erősítem. A kicsivel több mint egy év alatt csak pozitív élményeim voltak. Visszajelzést minden hónapban kapok a teljesítményemről, és az építő jellegű kritika mindig is motivált, hogy egyre jobb és jobb legyek. Úgy érzem, hogy minden hónapban tudok valami apróságon javítani. Bármikor segítségre van szükségem, akkor mind a munkatársaim, mind a vezetőim szívesen segítenek.

Mi motivál téged a munkában?

Cecília: A folyamatos kihívások, a változatos ügyfelek mind motiválóan hatnak rám, mivel szeretem megoldani a felmerülő problémákat, és erősíteni az ügyfeleink elégedettségét. Célom, hogy továbbra is értékes tagja legyek a UCC csapatának.

Judit: A jó munkahelyi légkör, a munkatársak kedvessége, a vezetők rátermettsége, illetve a megfelelő munkahelyi körülmények segítenek abban, hogy mindig jó kedvvel induljak munkába és megtegyek mindent azért, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból. A havi célokat konkrét számokban kapom meg, ami segít abban, hogy nyomon tudjam követni, éppen hogyan állok, mennyi erőfeszítésre van még szükségem a céljaim eléréséhez. A fő cél természetesen a maximum elérése, ami már sokszor sikerült.

Még egyszer szeretnénk gratulálni Cecíliának és Juditnak a kiemelkedő teljesítményükhöz. Csak így tovább, hajrá UCC!