A Hónap Dolgozói - Április

A Hónap Dolgozói - Március - UCC

A United Call Centers elkötelezett híve a kollégák széles körű elismerésének. A partnereink maximális elégedettségének elérése mellett egyaránt fontosnak tartjuk kollégáink hatékony munkájának elismerését, így szeretnénk bemutatni nektek az április hónapban kiemelkedő teljesítményt, és előremutató hozzáállást tanúsító munkatársainkat. Következzenek a hónap dolgozói!

Gratulálunk az áprilisi hónapban elért kiemelkedő teljesítményükhöz, és a hónap dolgozója díj elnyeréséhez Grétának és Gábornak! A korábbi hónapok dolgozóiról a blogban olvashattok.

A továbbiakban egy rövid interjú keretein belül olvashattok róluk, motivációjukról és eddigi útjukról nálunk, a UCC-nél.

Kérlek, mutassátok be magatokat pár szóban!

Gréta: Sziasztok, Gréta vagyok, és vidéken élek a családommal. Szabadidőmben nagyon szeretek új helyeket felfedezni, kirándulni és utazgatni.

Gábor: Sziasztok, Gábor vagyok, Miskolcon élek, 25 éves. A Miskolci Egyetem Gazdasági Tudomány karán végeztem kereskedelem és marketing szakon 2016-ban. Szabadidőmben általában a barátaimmal mozizok, különböző éttermeket próbálunk ki, edzek és még sok minden mást csinálok.

Milyen út vezetett titeket a hónap dolgozója címig?

Gréta: 2018. februárjában csatlakoztam a UCC csapatához. Eleinte nagyon féltem ettől a feladattól, nem gondoltam, hogy sikerélményem lesz. Emiatt nagy meglepetésként ért a cím elnyerése. Úgy érzem, hogy a vezetőim és a kollégáim pozitív visszajelzése sokat segít a munkám során.

Gábor: 2014-ben csatlakoztam a céghez, először diákként, majd később teljes munkavállalóként is. A piros accountot erősítem, minden szegmensben megfordultam már, mindenféle kampányokon.

Mi motivál téged a munkában?

Gréta: A fő motivációm az, hogy a rám bízott feladatokat gyorsan és pontosan megoldjam. Ehhez mindig megkapom a megfelelő segítséget. Életem egyik legnehezebb időszakában a vezetőim és a teljes csapat mellettem állt, könnyebbé téve ezzel a mindennapokat. Ezért nagyon hálás vagyok, és örülök, hogy a csapat tagja lehetek.

Gábor: Munkám során elsősorban a pénz, ami motivál, és a jó környezet, munkakörülmények, illetve a fejlődési lehetőségek.

Még egyszer szeretnénk gratulálni Grétának és Gábornak a kiemelkedő teljesítményükhöz. Csak így tovább, hajrá UCC!