A Hónap Dolgozói - Június

A Hónap Dolgozói - Június - UCC

A United Call Centers elkötelezett híve a kollégák széles körű elismerésének. A partnereink maximális elégedettségének elérése mellett egyaránt fontosnak tartjuk kollégáink hatékony munkájának elismerését, így szeretnénk bemutatni nektek a június hónapban kiemelkedő teljesítményt, és előremutató hozzáállást tanúsító munkatársainkat.

Gratulálunk a június hónapban elért kiemelkedő teljesítményükhöz, és a hónap dolgozója díj elnyeréséhez Vivien és Lilla! A korábbi hónapok dolgozóiról a blogban olvashattok.

A továbbiakban néhány sorban olvashattok róluk, motivációjukról és eddigi útjukról a UCC-nél.

Kérlek, mutassátok be magatokat pár szóban!

Vivien: Sziasztok! Vivien vagyok, Miskolcon élek, a Miskolci Egyetemen végeztem Műszaki Földtudományi Karon. Van egy párom, akivel több mint 5 éve vagyunk együtt.

Lilla: Sziasztok! Lilla vagyok, Diósgyőrben élek a férjemmel és a cicánkkal. Hobbijaim közé tartozik a kirándulás és az olvasás.

Milyen út vezetett titeket a hónap dolgozója címig?

Vivien: A céghez 2018 február végén kerültem. Jelenleg lakossági kampányon vagyok, ezen felül többféle kampányban is részt vettem már. A csoportvezetőimtől napi szinten kapok visszajelzést, és minden nap próbálom magamból a maximumot kihozni.

Lilla: 2012 óta dolgozom a UCC-nél. Először a telekommunikációs accountot, majd 2015 óta az energetikai accountot erősítem. A folyamatos pozitív vezetői visszajelzés és a csapatszellem is megerősítette bennem az érzést, hogy jó helyen vagyok. A kollégák bizalommal fordulnak felém kérdéseikkel, ez bizonyítja, hogy megérte a szakmai tréninget jó eredménnyel elvégezni.

Mi motivál téged a munkában?

Vivien: Motivál a barátságos irodai környezet és az itt dolgozó kollégák. Mindenki segítőkész, barátságos, jókedvűen telnek a mindennapok, az ügyfelek elégedettsége a legmotiválóbb számomra.

Lilla: A jó üzletkötések ügyfelekkel, segítséget nyújtani kérdéseik megválaszolásában és megoldást találni. Csapaton belül örülni más sikerének, támogatni egymást. Az alkalmanként kiírt értékesítési versenyek mindenképp motiválnak.

Még egyszer szeretnénk gratulálni kollégáinknak!