A hónap dolgozói - Augusztus

A hónap dolgozói - Augusztus - UCC

A United Call Centers elkötelezett híve a kollégák széles körű elismerésének. A partnereink maximális elégedettségének elérése mellett egyaránt fontosnak tartjuk kollégáink hatékony munkájának elismerését, így szeretnénk bemutatni nektek a júliusi hónapban kiemelkedő teljesítményt, és előremutató hozzáállást tanúsító munkatársainkat.

Gratulálunk az augusztusi hónapban elért kiemelkedő teljesítményükhöz, és a hónap dolgozója díj elnyeréséhez Veronikának és Gábornak! A korábbi hónapok dolgozóiról a blogban olvashattok.

Légrádi Gábor - UCC

A továbbiakban néhány sorban olvashattok róluk, motivációjukról és eddigi útjukról a UCC-nél.

Kérlek, mutassátok be magatokat pár szóban!

Veronika: Sziasztok! Veronika vagyok, 27 éves, a párommal és kutyusunkkal élünk Miskolctól nem messze. Nemrég vettünk saját lakást, ezt igyekszünk otthonossá tenni. Eredendően Nyíregyházáról származom, Miskolcra az egyetem miatt kerültem. Hobbim a zenélés, zenehallgatás, kutyás sportok.

Gábor: Sziasztok! Gábor vagyok, alias LG és Miskolcon élek a menyasszonyommal.

Milyen út vezetett titeket a hónap dolgozója címig?

Veronika: 2017 nyarán kerültem a céghez, azóta ugyanabban a munkakörben dolgozom villamosenergetikai accountban. Kezdetektől az égiek által választott csoportvezetőm Peti, akitől havonta kapok visszajelzést egyéni elbeszélgetés keretében. Az extra energiája nagyban segíti a csapatot abban, hogy kitartsunk akár egy nehéz napon is.

Gábor: 4 éve dolgozok a UCC-ben. Már az elején könnyen ment a beilleszkedés, mert mindenki kedves, segítőkész és barátságos volt velem, ami azóta is megmaradt. Rengeteg versenyben vettem részt az elmúlt években, szerencsére jó eredményekkel és kaptam már UCC - Minőségi díjat is. A kezdetektől a mai napig rengeteg kampányon voltam már és mindegyiken próbáltam a legjobbat kihozni magamból.

Mi motivál téged a munkában?

Veronika: A munkavégzésben elsősorban - bármennyire is nem romantikus - a pénz motivál, de természetesen a barátokhoz a legjobb bejönni. Innen is üzenem nekik: Szeretlek Titetek Bogyókáim! 🙂

Gábor: Ami a legjobban motivál barátok, pénz, elismerés és a fejlődés szakmailag, hogy továbbra is emelkedő tendencia kísérjen a munkám során.