A hónap dolgozói - Szeptember

A United Call Centers elkötelezett híve a kollégák széles körű elismerésének. A partnereink maximális elégedettségének elérése mellett egyaránt fontosnak tartjuk a kollégáink hatékony munkájának elismerését, így szeretnénk bemutatni nektek a hónapban kiemelkedő teljesítményt, és előremutató hozzáállást tanúsító kollégáinkat, ahogy az előző hónapban is.

Gratulálunk a szeptemberben elért kiemelkedő teljesítményükért Szilvinek, és Martinának!

A következőkben néhány sorban olvashattok Szilviről és Martináról, motivációjukról, eddigi útjukról a UCC-nél :).

Kérlek, mutassátok be magatokat pár szóban!

Szilvia: Szilvi vagyok, Miskolcon a Martinkertvárosban élek családommal és egy kis hófehér havanese kutyusunkkal. A Miskolci Egyetem Szociális munka szakán végeztem. Szeretek segíteni az embereken vagy embereknek. Itt, a UCC-nél is ebben tevékenykedem, mivel speciális kampányon vagyok és új ügyfelekkel foglalkozom. Az értékesítésben megtaláltam önmagam. Szeretek olvasni, szabadidőmben kirándulni és utazni.!

Martina: Tina vagyok, Miskolctól 25 km-re élem napjaim azon részét, amit nem a munkahelyen töltök. Párommal és két nyuszinkkal élek. Szabadidőmet szívesen töltöm olvasással, sétával és főzéssel.

Milyen út vezetett titeket a hónap dolgozója címig?

Szilvia: 2017 decemberében csatlakoztam a UCC fiatalos és lendületes csapatához, szeretek ide bejárni dolgozni, jó a légkör. Speciális kampányon kezdtem és azóta is itt vagyok, de nyitott vagyok minden újra, később több kampányt is szeretnék majd kipróbálni.
Szakmailag is sokat fejlődtem, ezt a tréningeknek, illetve a hívásértékeléseknek köszönhetem, de holtig tanul az ember, és mindig várom az újabb fejlődési lehetőségeket.

Martina: 2017 áprilisában csatlakoztam a UCC csapatához, és az egyik legnagyobb accountba kerültem, sikeres oktatás és vizsga után. Előző munkáimat tekintve leginkább fizikai munkát végeztem, amit szerettem, de nem volt az igazi, nem állt a szívemhez közel. Szerencsésnek mondhatom magam, mert egy roppant kulturált környezetben végezhetem a mindennapi munkámat egy szuper csapattal, és a vezetők is segítenek, amikor szükség van rájuk.

Mi motivál téged a munkában?

Szilvia: Engem személy szerint motivál, ha teljesen új ügyfeleknek tudok segíteni. A pozitív visszajelzés nagyon fontos számomra, legyen az a vezetőktől vagy az ügyfelektől, egyaránt jóleső érzés. Az ügyfelek elégedettsége és a jól elvégzett munka a legnagyobb motiváció számomra. Óriási megtiszteltetés ért, hogy a hónap dolgozója címét elértem, és ezúton is köszönöm a bizalmat, igyekszem rászolgálni a továbbiakban is.

Martina: Engem leginkább az motivál, hogy megannyi embertípust ismertem már meg az életem során, és mégis megtalálom velük a közös hangot, legtöbb esetben kialakul egy nagyon jó üzleti kapcsolat. A napjaimat egy-egy tőlük érkező kedves megjegyzés tudja leginkább feldobni. Ami még sokat számít, hogy akik kis közösségben végzik a napi munkát, milyen csapattal kell együtt dolgoznia. Nekem nincs okom panaszra, mert a csapat szuper, és egy-egy rosszabb napomon is ők azok, akikből kitartást, plusz motivációt lehet meríteni.

Gratulálunk újra Szilvinek és Martinának, így tovább, hajrá UCC! : )