United Call Centers

A hónap dolgozói - Október

A United Call Centers elkötelezett híve a kollégák széles körű elismerésének. A partnereink maximális elégedettségének elérése mellett egyaránt fontosnak tartjuk a kollégáink hatékony munkájának elismerését, így szeretnénk bemutatni nektek az októberben kiemelkedő teljesítményt, és előremutató hozzáállást tanúsító kollégáinkat, ahogy az előző hónapban is.

Gratulálunk az októberi hónapban elért kiemelkedő teljesítményükhöz és a hónap dolgozója díj elnyeréséhez Anitának, és Petinek!

A következőkben néhány sorban olvashattok Anitáról és Petiről, motivációjukról, eddigi útjukról a UCC-nél :).

Kérlek, mutassátok be magatokat pár szóban!

Anita: Anita vagyok, Miskolcon élek a macskámmal. Életem nagy részét ebben a városban töltöttem, egyetemre is ide jártam. Szeretek világot látni, rengeteget olvasni és autóversenyre járni.

Peti: Peti vagyok, 25 éves. Miskolctól 25 km-re élek barátnőmmel, akivel együtt dolgozunk a UCC-nél. Miskolcon a Bláthy Ottó Szakközépiskolában végeztem informatika szakon. Kedvenc hobbim a fotózás, valamint a szabadidőmet leginkább a párommal, valamint a barátaimmal töltöm.

Milyen út vezetett titeket a hónap dolgozója címig?

Anita: Mielőtt a UCC-hez kerültem, dolgoztam más call centerben, ahol nagyrészt bejövő hívásokat és leveleket kezeltem. Amikor közel 3 éve csatlakoztam a UCC-hez, új volt számomra az értékesítés világa, de szerencsére nagyon jó képzést kaptunk, és gyorsan megtaláltam a helyemet. Az azóta eltelt időben több területen is volt szerencsém erősíteni a csapatot, a jelenlegi feladatkörömet év eleje óta látom el, és mindig örömmel állok az újabb kihívások, lehetőségek elé.

Peti: Már több mint 2 éve csatlakoztam a UCC csapatához, ezen idő alatt több kampányon is bizonyíthattam, ami mindig új ki hívásokat és lehetőségeket nyújtott számomra. Természetesen nemcsak magamnak köszönhetem a hónap dolgozója címet, nagyon sok segítséget nyújtanak a csoportvezetők, valamint a kollégáim is a munkám során.

Mi motivál téged a munkában?

Anita: Az a célom, hogy a rám bízott feladatokat alaposan és körültekintően végezzem el. Csak akkor nyugodt a lelkiismeretem, ha tudom, hogy az adott ügy érdekében mindent megtettem. Szerencsére a folyamatos visszajelzés a vezetőktől ebben sok segítséget nyújt. Emellett nagyon fontosnak tartom, hogy ne csak egyénileg, hanem csapatként is mindig a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból, erősítsük egymást, ami nálunk remekül működik.

Peti: Több tényező is van, ami motivál a munkámban, természetesen köztük van a fizetés is, valamint a karrierlehetőség. Külön kiemelném azt, hogy elismerik a munkámat, és külön díjazzák azt, ha valaki több energiát fektet bele. Viszont, a legnagyobb motiváció számomra az, hogy egy hihetetlenül baráti környezetben dolgozhatok.

Gratulálunk újra Anitának és Petinek, így tovább, hajrá UCC! : )