A hónap dolgozói - November

A United Call Centers elkötelezett híve a kollégák széles körű elismerésének. A partnereink maximális elégedettségének elérése mellett egyaránt fontosnak tartjuk a kollégáink hatékony munkájának elismerését, így szeretnénk bemutatni nektek a novemberben kiemelkedő teljesítményt, és előremutató hozzáállást tanúsító kollégáinkat, ahogy az előző hónapban is tettük.

Gratulálunk a november hónapban elért kiemelkedő teljesítményükhöz, és a hónap dolgozója díj elnyeréséhez Szandinak, Szilvinek, Katalinnak, Cintinek, Marcellinának, Juditnak és Fanninak!

A következőkben néhány sorban olvashattok róluk, motivációjukról, eddigi útjukról :).

Kérlek, mutassátok be magatokat pár szóban!

Szandi: Miskolcon élek a párommal, lassan másfél éve. A szabadidőmet szeretem a családommal tölteni. Hobbim az olvasás és a horgolás.

Szilvi: Miskolcon, a Martinkertvárosban élek családommal és a kis hófehér havanese kutyusunkkal. A Miskolci Egyetem Szociális munka szakán végeztem. Szeretek segíteni az embereken vagy embereknek. Az értékesítésben megtaláltam önmagam. Szeretek olvasni, szabadidőmben kirándulni és utazni.

Katalin: Sziasztok, Katalin vagyok, Miskolcon élek kis családommal. Két fiam és férjem társaságában töltöm a mindennapokat. Ezáltal, ha van is egy kis szabadidőm, megpróbálom mind kihasználni arra, hogy a legjobban tudjak feltöltődni. Ilyenkor azt teszem, amire a legjobban vágyom: barátok, olvasás, színház, mozi, sportolás, utazás, borangolás.

Cintia: Sziasztok, Cintia vagyok, Taktaharkányban élek. Kisgyermek-gondozónak tanultam, de egyelőre keresem, hová is tart az utam. A munka mellett, a jövőben szeretnék a szakmámhoz kapcsolódóan főiskolát is végezni.

Marcellina: Három éve költöztem Miskolcra a barátommal egy akkori álláslehetőség miatt. Szabadidőmben leginkább a szülőfalumban szeretek lenni, ami Miskolctól 40 km-re található. Azóta több területen is kipróbáltam magam a munka világában, de call centerben még nem dolgoztam a UCC előtt.

Judit: Judit vagyok, két felnőtt gyermek édesanyja, és Miskolcon élek. Szeretem a munkámat és szabadidőmben olvasok, zenét hallgatok, és ha lehetőségem van rá, utazok, világot látok.

Fanni: Sziasztok, Fanni vagyok, Edelényben élek a férjemmel. Kedvenc hobbi kimondottan nincs, de bármi türelmet, odafigyelést igénylő, aprólékos dolgokkal szívesen foglalkozom.

Milyen út vezetett titeket a hónap dolgozója címig?

Szandi: 2018 júniusában csatlakoztam a UCC remek csapatához. Ez idő alatt több kampányon is kipróbáltam már magam, és sok pozitív visszajelzést kaptam a vezetőim részéről. Igaz, hogy nem régóta vagyok a cégnél, de a hozzáadott munkámmal szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen rövid idő alatt kiérdemeltem ezt a címet.

Szilvi: 2017 decembere óta vagyok a UCC fiatalos és lendületes csapatának tagja. Szeretem az új kihívásokat, most kaptam egy lehetőséget, hogy egy másik kampányban is kipróbáljam magam. Szakmailag is sokat fejlődtem, ezt a tréningeknek, illetve a hívásértékeléseknek köszönhetem, de holtig tanul az ember, és mindig várom az újabb fejlődési lehetőségeket.

Katalin: Közel 3 hónapja vezetett ide az utam, a United Call Centershez. Szívvel döntöttem e munkalehetőség mellett, és nem aggyal! A lehető legjobb döntést hoztam meg, ezáltal többet fejlődtem mind munka, mind személyiség tekintetében. Mondhatni, minden nap kapok visszajelzést a vezetőktől, kollégáktól, a családomtól, de a legnagyobb kritikusoktól, az Ügyfelektől is, ezáltal folyamatosan fejlődhetek.

Cintia: Augusztusban kezdtem el a UCC irodájában dolgozni. Ahhoz képest, hogy mennyire elveszettnek éreztem magam eleinte, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam az ügyfelektől, a csoportvezetőmtől, vagy akár a versenyek során a kollégáimtól. Többek között ez segített a csapat részévé válni.

Marcellina: A UCC csapatának 2018 januárjában lettem a része. A nagyszerű tréningnek köszönhetően hamar beletanultam a munkámba. Mindig is fontos volt számomra, hogy emberekkel dolgozhassak. Több kampányon kipróbálhattam már magam. Engem az is motivál. hogy bármilyen feladatot is kapjak meg, azt megpróbálom minél hatékonyabban és gyorsabban elvégezni.

Judit: 2,5 éve kerültem a United Call Centershez, ahol először egy sokrétű képzésen vettem részt. Másfél éve bejövő hívások ügyintézőjeként tevékenykedem, néhány hónapja pedig a csapatom tagjaként többrétű ügyfélszolgálati munkát látok el. A vezetőim és a kollégáim segítőkészek, odafigyelünk egymásra, nagyon jó kis csapatot alkotunk.

Fanni: Több, mint egy éve csatlakoztam az UCC csapatához. Rengeteg kampányon megfordultam már ez idő alatt, de mindig találkozom valami újjal. Folyamatosan kapom a visszajelzéseket, és próbálom a maximumot nyújtani, hogy minél gördülékenyebben végezhessem a munkám. Ebben szerencsére sokat segít az összes vezető a cégnél.

Mi motivál téged a munkában?

Szandi: Engem nagy részt az motivál, hogy olyan munkahelyen dolgozhatok, ahol megbecsülik a munkámat, és ez arra ösztönöz, hogy hónapról-hónapra jobb teljesítményt nyújtsak. Összességében úgy gondolom, hogy én egy olyan típus vagyok, aki szeret az embereknek segíteni, és szeretnék erre törekedni a jelenlegi pozíciómban is.

Szilvi: A pozitív visszajelzés nagyon fontos számomra, legyen az a vezetőktől vagy ügyfelektől, egyaránt jóleső érzés. Az ügyfelek elégedettsége és a jól elvégzett munka a legnagyobb motiváció számomra, ha elismerik a belefektetett energiát és a vele járó munkát. Kellemes környezetben, fiatalos csapatban jó dolgozni, és természetesen új barátságok szövődtek a UCC-nél töltött idő alatt.

Katalin: A legjobb dolog, ami motiválhat téged, saját magad! Én itt megtaláltam magam a UCC-nél, és remélem a továbbiakban is hasonló sikereket érhetek el.

Cintia: A segítőkészség, a siker, valamint a jó társaság, barátok és család egyaránt motivál engem.

Marcellina: Motivációt ad, hogy a jól elvégzett munkának mindig megvan a gyümölcse, ezt értékelik a UCC-nél. A jó hangulatról és a motiváció fenntartásáról mindig gondoskodnak a vezetők egy-egy játékkal. Jelenleg nem is tudnám elképzelni magam más munkaterületen! #szeretemamunkam

Judit: Az ügyfelek azért keresnek meg minket, hogy segítséget kérjenek különböző területeken. Szeretek segítséget nyújtani, örülök, ha a beszélgetés végén megköszönik a kedvességemet. A rám bízott feladatokban igyekszem a maximumot nyújtani mindenki felé. Nem utolsó sorban pedig a szakmai vezetők pozitív visszajelzései motiválnak a mindennapok során.

Fanni: A legmotiválóbb dolog az a közeg, ahol dolgozhatok. Mindenki kedves és barátságos, valamint nagyszerű barátokat ismerhettem meg itt. Persze a fizetés sem kivétel a motivációk alól, itt tényleg annyit kapok, amennyit belefektetek a munkába. Összességében, ahogy belépek reggel az irodába, minden, ami a körülvesz, motivál.

Még egyszer szeretnénk gratulálni a lányoknak, így tovább, hajrá UCC!